Concrete aanpak

Johan werkt gedreven en met zin voor perfectie. Een feest tot in de puntjes verzorgen vraagt tijd en vooral veel overleg. Vanaf het moment dat het bruidspaar akkoord gaat om samen met Johan het feest in elkaar te steken, wordt een afspraak gemaakt. Dit gebeurt een zevental maand voor de plechtigheden. Johan maakt zelf de afspraak en komt langs bij u thuis.

Voor dit gesprek moet u zeker anderhalf uur uitrekken. Johan luistert naar uw wensen en probeert u maximaal te adviseren met concrete hulp:

Samen met u stellen we het draaiboek op van uw trouwdag en formuleren we een antwoord op uw concrete vragen.

Na dit gesprek blijven we verantwoordelijk voor de feestarchitectuur en kan u ons steeds opnieuw contacteren. We blijven beschikbaar met alle bijkomend advies en hulp.

De week voor de viering komen we opnieuw samen op de plaats waar we zullen vertrekken. Alle afspraken worden nog eens overlopen en de laatste details worden besproken.

De laatste week worden alle partners nog eens gebriefd. We nemen contact met feestadres, burgerlijke overheid, bedienaars van eredienst, muzikale ensembles, fotograaf, taxidiensten, externe feestorganisators, ...

Perfectie is onze norm en kwaliteit is er alleen door teamwerk!